Voor wie

Mijn aanbod past mogelijk bij jou wanneer je een intuïtie hebt of weet dat je ruimer bent dan je zelfbeelden en je met een open nieuwsgierige blik stil wilt staan. Thuis wilt komen en ontdekken waar het jou werkelijk om gaat.

Misschien voel je je vastzitten in patronen, heb je emoties of gedachten die je niet gemakkelijk vindt of veel stress. Het kan ook zijn dat je vragen hebt in je werk, de relatie met je partner, in het omgaan met jezelf of anderen. Misschien wil je meer inspiratie, schoonheid en zingeving ervaren. Meer liefde of levenslust.

Stil staan en contact maken met de vrije dimensie in jou, zie ik als een eerste belangrijke stap. Hierdoor ervaar je ruimte en een open milde blik, waarmee je kunt verkennen wie je bent en wat er in jou leeft. Vaak is het niet gemakkelijk om stil te staan bij hoe het is, het kan pijnlijk zijn of spannend. Het stilstaan vraagt moed en nieuwsgierigheid. Wie ben ik en waar gaat het mij om? Wanneer het jou aanspreekt om dit te verkennen, en je van hieruit wilt ontdekken hoe je in contact met jezelf en anderen, op je gemak kunt zijn en vorm kunt geven aan jouw inspiratie, dan nodig ik je graag uit voor een verdere kennismaking.