Retraite

Een retraite bied je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard die inherent in verbinding is. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om dieper te ontspannen in de openheid van je geest, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.

In de retraite besteden we veel aandacht aan energetisch landen, loslaten in verbinding met de aarde, de roerloze grond en stilte. Je komt thuis in wie je ten diepste bent. Hierdoor komen jouw wijsheid, kracht en liefde op de voorgrond en leer je wennen aan onbevangen en helder in verbinding zijn.

We beoefenen verschillende meditatievormen, zoals zitmeditatie en meditatie in beweging. Ook doen we eenvoudige ontspanningsoefeningen, beoefeningen in tweetallen, en is er tijd voor jezelf. Naast veel stilte is er ook gelegenheid om inspiratie, vragen en ervaringen te delen.

De retraite geef ik samen met mijn collega Maya Fischer op de prachtige locatie Hof van Kairos. Je slaapt op een eenpersoonskamer. Voor wie met z’n tweeën komt en op eenzelfde kamer wil slapen, zijn er ook tweepersoonskamers. Het is eten is biologisch en vegetarisch.

Data zijn van vrijdagmiddag 21 april tot en met zondagmiddag 23 april 2023.