Jaartraining Zijnsoriëntatie

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid. Dat is onze diepste aard, onze Zijnsgrond.”   (Hans Knibbe)

In de jaartraining Zijnsoriëntatie beoefen je de zijnsgeoriënteerde visie, meditatie en werkwijzen. Je leert je vrije aard herkennen, precies waar je bent, en als uitgangspunt nemen. Je leert een meditatiepractice opbouwen, liefdevol en helder nabij jezelf zijn, en oefent in je kenbaar maken en doen wat je wilt vanuit vrijheid in verbinding.

Tijdens de jaartraining komt onder andere aan bod:

  • meditatie in beweging en zitmeditatie
  • je vrije aard herkennen en hieraan wennen
  • hoe dit tot je pad te maken
  • inclusief pijn en emoties
  • herkennen van je basisspanning en beschermingsmechanismen
  • inspiratie thuis herinneren en beoefenen
  • je vrije aard leven in verbinding

De training bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten van een dag. De training is gebaseerd op het boek ‘Zie, je bent al vrij’ van Hans Knibbe. Ik besteed aandacht aan theorie, literatuur en integratie thuis. Tussen de bijeenkomsten door kom je samen in een inspiratiegroep. Je kunt de jaartraining combineren en verdiepen met padbegeleiding en een driedaagse retraite. 

De data van de huidige training zijn: zaterdag 29 oktober en 3 december 2022, 21 januari, 25 maart, 20 mei en 24 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur. 

De retraite vindt plaats op Hof van Kairos van vrijdag 21 april tot en met zondag 23 april 2023.

In 2024 start een nieuwe groep. De data zijn binnenkort bekend. 

Heb je vragen, wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of alvast je belangstelling kenbaar maken? Je kunt contact met me opnemen via info@zo-wil-ik-leven.nl en via 06 – 268 104 02

Wil je meer lezen over de visie, zie visie en www.zijnsorientatie.nl. In de literatuurlijst staan boeken die ik van harte aanbeveel. 

Open middag | Nijmegen

De volgende open middag Zijnsoriëntatie is op woensdag 20 september 2023 van 14.00 tot 16.30 uur. Tijdens deze middag vertel ik over de visie Zijnsoriëntatie, geef ik meditatie in beweging en zitmeditatie, doen we een eenvoudige oefening en is er gelegenheid tot stellen van vragen en inzien van literatuur. Aan de middag zijn geen kosten verbonden.