Inspiratiedagen Zijnsoriëntatie

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid. Dat is onze diepste aard, onze Zijnsgrond.”   (Hans Knibbe)

Deze schat herkennen in onze emoties en patronen is een levenskunst. Het zijnsgeoriënteerde pad biedt een geïnspireerde en heldere context om dit te beoefenen, en je vrije aard te herkennen en belichamen in het dagelijks leven.

Het besef dat we in relatie zijn, vrij en in verbinding, is een uitgangspunt van Zijnsoriëntatie, en daarmee ook van de inspiratiedagen. Iedere dag staat een ander thema centraal. We starten met meditatie in beweging en zitmeditatie. Na een deelronde volgt een inleiding op het thema, doen we een beoefening en is er gelegenheid tot nabespreken. In de middag vindt een verdieping op het thema plaats.

Ik besteed aandacht aan literatuur en beoefening thuis. Het boek dat ik als basis bij deze training adviseer is ‘Zie, je bent al vrij’ van Hans Knibbe.

De inspiratiedagen zijn voor mensen die een cursus of training gevolgd hebben, de inspiratie levend willen houden en willen oefenen met integratie.

Je kunt je inschrijven voor 6 dagen, de dagen zijn ook los te volgen. Je kunt de dagen aanvullen met padbegeleiding en een retraite en beoefening in een praktiseergroep.

De thema’s van de dagen zijn:

– Onze basisgewoonte: houvast zoeken en wegduwen

– Op je gemak met ongemak

– De nee’s die in je leven als toegang tot helderheid in relatie

– Je bent in verbinding en fundamenteel alleen

– Je kenbaar maken in relatie

– Discipline van geluk

De inspiratiedagen zijn op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De eerste is op zaterdag 28 oktober. De andere data zijn: zaterdag 2 december 2023, 20 januari, 17 februari, 30 maart en 22 juni 2024.

De locatie is Cordium in Nijmegen.

Wil je meer informatie, je inschrijven of overleggen, je kunt mij bereiken via info@zo-wil-ik-leven.nl