Lezing Hans Knibbe in Amsterdam

Lezing Hans Knibbe Amsterdam

 

 

 

 

Op 29 juni geeft Hans Knibbe, grondlegger en oprichter van de school voor Zijnsoriëntatie, in de Amstelkerk in Amsterdam een lezing over Gezonde Zelfliefde. Je bent van harte welkom om deze unieke lezing persoonlijk bij te wonen!

Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het zijnsgeoriënteerde pad van levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier. Door Gezonde Zelfliefde te beoefenen word je presenter en liefdevoller naar jezelf en anderen. Doordat je meer gaat rusten in je eigen basis word je onafhankelijker en minder opgehangen aan omstandigheden. Zo ontwikkel je spontane compassie en een heldere, liefdevolle betrokkenheid naar alles en iedereen.

Tijdens de lezing legt Hans Knibbe uit hoe Gezonde Zelfliefde resoneert met jouw al verlichte aard. Hij laat zien hoe je door beoefening van Gezonde Zelfliefde een gevoelsklimaat in jezelf kan scheppen dat blijvend liefdevoller is naar jezelf en anderen. Je wekt hiermee je vrije aard tot leven waardoor je de inherente basale goedheid van je aard kunt gaan ervaren. Het beoefenen van Gezonde Zelfliefde maakt je ook helder, stevig en moedig. Je wordt de stuurman of stuurvrouw van je leven en raakt minder van de wijs door eventuele moeilijkheden in je leven! Gezonde Zelfliefde is dus iets wat je kunt leren leven met behulp van de vaardigheden die je aangereikt krijgt in de cursus!

Na de pauze is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan Hans Knibbe over Gezonde Zelfliefde. Hans Knibbe gaat daarbij graag in dialoog met de aanwezigen.
In de pauze en na afloop van de lezing kun je in gesprek met de trainers Gezonde Zelfliefde die aanwezig zijn en kun je je aanmelden voor een cursus Gezonde Zelfliefde. In het najaar start ik met een cursus in Landsmeer. Meer informatie hierover vind je onder aanbod. Ook is er de gelegenheid om het boek Gezonde Zelfliefde door te bladeren en aan te schaffen, en kennis te nemen van zijn andere boeken over Zijnsoriëntatie.

Deze lezing organiseer ik met collega’s Esther Hamers, Juliette Bonarius en Jeroen de Bruin in samenwerking met Hans Knibbe en de Beroepsvereniging voor Zijnsgeoriënteerde Begeleiders. De toegang bedraagt € 13,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Ben je benieuwd naar de lezing over Gezonde Zelfliefde? Bestel dan je ticket(s) via Lezing Gezonde Zelfliefde Graag tot dan!